Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéshúsos csilis bab

MME MME
65 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A csilis babhoz a vörös- és a fokhagymát meghámozzuk. Finomra vágjuk, megfonnyassztjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a darált húst, és gyakran megkeverve fehéredésig pirítjuk. Villával morzsásra törjük a húst, majd fűszerezzük az őrölt korianderrel és rómaiköménnyel.
  2. A húsos alaphoz adjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt. Sózzuk, majd lefedjük, és az egészet puhára főzzük. Közben a babot és a kukoricát leszűrjük, leöblítjük, majd a raguhoz adjuk.
  3. Ismét felforraljuk a csilis babot, majd egy kevés durvára vágott petrezselyemmel és felkarikázott csilivel tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss