Elkészítés: A sertéstarját négy egyforma szeletre vágjuk, majd jól kiklopfoljuk, az inas részeket éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük, és paprikás lisztbe forgatjuk. Ezután a forró olajon minden oldalukat pirosra sütjük, és tepsibe fektetjük.
A leveleire szedett, csíkokra vágott kínai kelt a forró zöldséglevesben leforrázzuk, leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, és a hússzeletekre halmozzuk. A tojásokat a tejföllel elkeverjük, majd sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, és a káposztára locsoljuk. Végül az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben 25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, forrón tálaljuk, de még hidegen is finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre