hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéscsülök narancsmártásban

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst nagyobb kockákra vágjuk, és minden oldalát vajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a sárgarépát és a póréhagymát apróra vágva, majd tovább pirítjuk. Felöntjük a húslével, reszelt narancshéjat adunk hozzá, és puhára pároljuk.

A húst kiemeljük a párolóléből, és elkészítjük a narancsmártást: a narancsok levét, a bort és a keményítőt hozzáadjuk a párolóléhez, jól beforraljuk, végül átszűrjük.

A sertéscsülköt visszatesszük a narancsmártásba, átforrósítjuk, és köretként zöldséges rizst adunk hozzá.

Megjegyzés

Fotó: AS
- MME

Ezek is érdekelhetnek