Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertéscomb köleskásával

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmossuk, megtisztítjuk, és vízzel feltesszük főni. Sózzuk, mellétesszük a hagymát, a turbolyát, a petrezselymet, a zeller zöldjét, és lassan puhára pároljuk, majd tálba tesszük.

Közben elkészítjük a kását. Először hideg vízben megmossuk, majd leforrázzuk, újból leöblítjük hideg vízzel. Hozzáadjuk a húslét, ízlés szerint sózzuk, és közepesen sűrű péppé hagyjuk megduzzadni.

A húst felszeleteljük, kicsit megforgatjuk a megmaradt hússzaftban, és a köleskásával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek