Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Papírtörlőre szedjük, lecsepegtetjük.
A megmaradt olajra (ha soknak találjuk, akkor öntsünk le belőle) az apróra vágott hagymát tesszük, egy kissé megdinszteljük. Beletesszük a hússzeleteket, borssal megszórjuk, gulyáskrémmel, piros arannyal ízesítjük. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot is hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, közben kevergetjük, hogy a hússzeletek le ne égjenek.
A sütés vége felé a gombát is hozzáadjuk és készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre