Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. A bacont, a hagymákat, a paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
A hússzeleteket lisztezzük, és kevés olajon megsütjük, majd félretesszük.
A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, a hagymákat, és 8-10 perc alatt készre pirítjuk.
A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk. Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre