Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertésborda gombás-paprikás raguval

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. A bacont, a hagymákat, a paprikákat csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

A hússzeleteket lisztezzük, és kevés olajon megsütjük, majd félretesszük.

A bacont kipirítjuk, rátesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a paprikát, a hagymákat, és 8-10 perc alatt készre pirítjuk.

A kisütött karajszeleteket a raguval tálaljuk. Medvehagymás főtt burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss