Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sertés saslik paprikával

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A páchoz az összezúzott fokhagymát egy tálban összekeverjük az olajjal, a csiliporral, a fűszerpaprikával, a sóval és a borssal. A húst kisebb kockákra vágjuk beleforgatjuk a pácba, majd lefedve egy órára a hűtőbe tesszük.
  2. A paprikákat kisebb szeletekre vágjuk és a pácból kivett hússal felváltva saslikpálcikára húzzuk. Forró serpenyőben, vagy előmelegített sütőben, vagy grillen megsütjük.

12 GRILLRECEPT, AMIT HÉTVÉGÉN KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

6 SZÁRAZPÁC, AMITŐL FANTASZTIKUS LESZ A GRILLHÚS! >>> 

10 HASZNOS TIPP KERTI GRILLEZÉSHEZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss