Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Serpenyős sörös karaj krumplival és káposztás lecsóval

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A húst kettévágjuk, a káposztátlegyaluljuk, a hagymákat felaprítjuk, a paradicsomotkisebb szeletekre vágjuk, a paprikákat pedig felkarikázzuk.
  2. Egy nagy serpenyőbe olajat öntünk, ráhelyezzük a húst, mellérakjuk a krumplit, majd a hagymát, paprikákat, paradicsomot és káposztát.A serpenyőben összeforgatjuk a hozzávalókat.
  3. A fűszerekkel megszórjuk az ételt, majd a söt felét ráöntjük.
  4. Sztaniolpapírral letakarjuk, s a 180 C fokos (hőlégkeveréses) sütőbe rakjuk.
  5. 15 perc elteltével megfordítunk mindent. Ilyenkor érdemes újra fűszerezni, s ráönteni a maradék sört. Letakarjuk és további 15 percig sütjük.
  6. Végezetül levehetjük a fóliát, és a 20 C fokon, grillezve készre leveszem a fóliát, s grill funkción (200 C fok) készre sütjük. 

KLASSZIKUS LECSÓ >>> ,

lecsó kolbászcsipsszel >>>

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss