Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Serpenyős sertésborda burgonyával, vajas zöldségraguval

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A felforrósított kukoricaolajban ropogósra pirítjuk a nagyobb darabokra vágott, megtisztított burgonyát. Ha nem elég puha, fedő alatt megpároljuk.

2.

A megtisztított zöldséget puhára pároljuk a felforrósított vajon. Megsózzuk és megborsozzuk, majd összekeverjük a finomra vágott zöld fűszerekkel.

3.

A karajszeleteket sóval és borssal fűszerezzük. Mindkét oldalukat 3-3 percig sütjük a felforrósított olajon. A szaftjával és a friss zöldségekkel tálaljuk.

Ha nem frissen tálaljuk az ételt, a zöldséget félpuhára főzzük, mert újramelegítéskor hajlamos túlpuhulni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss