Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Serpenyős rizses csirke

45 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

  1. Vizet forralunk egy kevés sóval, és a rizst kb.15 percig főzzük. Leszűrjük, hagyjuk lecsepegni.
  2. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A paprikát vékonyra felcsíkozzuk. A paradicsomot és a húst felkockázzuk.
  3. A csirkemellkockákat fűszerezzük, kevés olajon kb.10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát és borssal ízesítjük. Ha megpirult, kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.
  4. A vajat felolvasztjuk, a hagymát és a paprikacsíkokat kis lángon 5 percig pirítjuk. Ezután a rizst és a paradicsomkockákat hozzáadjuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával és csilivel ízesítjük. A húsokat is beletesszük, majd lefedve, kis lángon 10 percig pároljuk. Tálaláskor aprított petrezselyemmel megszórjuk.

RIZSES-ZÖLDBORSÓS HÚS>>> 

BÁCSKAI RIZSES HÚS>>> 

PILISI RIZSES HÚS>>> 

Megjegyzés

Finomság. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss