Vizet forralunk egy kevés sóval, és a rizst kb.15 percig főzzük. Leszűrjük, hagyjuk lecsepegni.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A paprikát vékonyra felcsíkozzuk. A paradicsomot és a húst felkockázzuk.
A csirkemellkockákat fűszerezzük, kevés olajon kb.10 percig sütjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát és borssal ízesítjük. Ha megpirult, kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.
A vajat felolvasztjuk, a hagymát és a paprikacsíkokat kis lángon 5 percig pirítjuk. Ezután a rizst és a paradicsomkockákat hozzáadjuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával és csilivel ízesítjük. A húsokat is beletesszük, majd lefedve, kis lángon 10 percig pároljuk. Tálaláskor aprított petrezselyemmel megszórjuk.