20 dkg GM kelt tészta liszt vagy GM pizza lisztkeverék
2 dl víz vagy tej
1 kk só
2 ek szőlőmagolaj
2 dkg élesztő
A feltéthez:
sűrített paradicsom
bazsalikom
oregánó
zöldpaprika
paradicsom
hagyma
kukorica
szalámi
kolbász
reszelt sajt
mozzarella
Elkészítés
A tészta hozzávalóiból lágy kelt tésztát gyúrunk egy robotgéppel. Letakarva, meleg helyen kelni hagyjuk, majd egy serpenyőben zsiradékot forrósítunk, és beletesszük a kinyújtott tésztát. Takarék lángon megsütjük először az egyik, majd a másik oldalát.
Ráöntjük a paradicsomszószt, amit előtte ízlés szerint ízesítünk fűszerekkel, majd ráhalmozzuk a feltéteket, a végén reszelt sajtot szórunk rá. Sütőbe toljuk néhány percre, amíg a sajt megolvad rajta, majd tálaljuk.