Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Séfek séfe: sírva búcsúzott Krausz Gábortól az egyik versenyzője

default user icon
MME
Az eddig teljes létszámmal menetelő fekete csapat is elszenvedte első vereségét: Krausz Gábornak is el kellett engednie az egyik versenyzőjét.

A szerdai adásban különleges feladatot kaptak a Séfek séfe versenyzői: a csapatoknak repülős menüt kell készíteniük, ám séfjük nem kommunikálhatott velük, csak a kijelölt versenyzőkkel, azaz a másodpilótákkal. A műsor tematikája szerint ugyanis egy elképzelt repülőgép belsejében vannak a játékosok, ahol a séfek a pilóták, akik nem hagyhatják el a pilótafülkét repülés közben. A kóstolók légiutaskísérők voltak.

Nem csoda, hogy a helyzet konfliktust eredményezett, főként a feketék csapatában. Dorina nehezen viselte, hogy dirigálnak neki, ami a közös munkát is hátráltatta. Krausz Gábor ekkor már felkészült a legrosszabbra.

"Hát volt egy pont, mikor azt gondoltam, hogy ebből kényszerleszállás lesz, de inkább zuhanás. Mindenki kapkodott... Remélem, ki tudjuk a kerekeket engedni, és szépen leszállunk"
– mondta a látottak alapján a séf.

 

Sajnos, minden félelme beigazolódott: a feketék nulla pontot gyűjtöttek össze a kóstolás során, így Gábor csapatának kellett egyéniben is főznie a bentmaradásért.

A feladatban legrosszabbul teljesítő két versenyző, Dorina - aki, ahogy a Ripost is megírta, második apjaként tekint Krausz Gáborra -  és Vivi közül a séfek végü Vivient küldték haza, aki zokogva búcsúzott a csapatkapitányától, a séfektől, és Ördög Nóritól is:

 

 Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek