hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gáborra rámászott az egyik versenyző, a séf nem győzte leszerelni a beindult menyecskét

default user icon
MME
Elindult a Séfek séfe negyedik évada, és, ahogy azt megszokhattuk, az első adás máris elképesztő figurákat vonultatott fel. Az egyik női versenyző például annyira odavolt Krausz Gáborért, hogy az, szó szerint, már menekült előle - miközben ezen, a zsűritársak kiválóan szórakoztak.

A Séfek séfe 2022-es évada szeptember 5-én startolt el a tv2-n. Ahogy azt megszokhattuk, a premieradásban, a gasztrovonal mellé, máris kaptunk egy nagy adag reality show-t is: a versenyzők között volt például magamutogató izompacsirta, aki a pulton nyomta a fekvőtámaszokat, nagyszájú tinilány, aki soztotta séfeket a bemutatkozó videójában, de még egy Mozgó Protkó névre keresztelt józsefvárosi nyugdíjasklub képviselői is főztek a séfeknek- mindannyian abban bízva, hogy elnyerik a továbbjutást érő három kést a zsűritől. 

Volt olyan is aki ezért nem átalott heves udvarlásba kezdeni, és egyenesen letámadta Krausz Gábort, aki egy pontig állta a sarat, de aztán feladta, és menekülőre fogta, amin, természetesen, Vomberg Frigyes és Wolf András is kiválóan szórakoztak:

 

Valójában a profi pályáról érkező versenyzőket látva tudatosul bennünk, hogy tulajdonképpen egy gasztroműsort nézünk, az igazi verseny köztük zajlik majd, és várhatóan nem lesz feszülségektől, vitáktól és kiborulásoktól mentes!

A Séfek séfe új évada tehát minden este 19:50-től látható a tv2 műsorán!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss