Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durván beszólt Tóth Gabinak a Séfek séfe versenyzője

default user icon
MME
Laura nem hagyta szó nélkül, hogy a séfek úgy döntöttek, távoznia kell a versenyből. Kertelés nélkül mondta el véleményét Krausz Gáborról és felesége, Tóth Gabi kinézetéről.

Hétfőn indult a Séfek séfe legújabb, 4. évada. Az első adásban az egyik versenyző rányomult Krausz Gáborra, a másodikban pedig Vomberg Frigyes versenyen kívül juttatott tovább egy versenyzőt. A szerdai adásban pedig egy bakonyi faluból érkezett versenyző, Laura borzolta a kedélyeket.

A lány megpróbálta bebizonyítani a zsűrinek, hogy ugyanolyan kifinomult fogásokat tud készíteni, mint a városi lányok. A séfek azonban nem voltak lenyűgözve az elkészült ételétől, így nem folytathatta tovább a versenyt. Kiesése után pedig nem kertelt, őszintén elmondta, mit gondol Krausz Gáborról - sőt, a séf feleségére, Tóth Gabira is megjegyzést tett.

„Krausz Gábor volt számomra a legkevésbé szimpatikus. Bementem, üveges szemmel, érzelemmentes arccal nézett, és megint rájött, hogy van még egy olyan nő, aki sokkal jobban néz ki, mint a Tóth Gabi” - mondta Laura.

Ezek is érdekelhetnek

Friss