Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hatalmas dráma volt a Séfek séfében, még Vomberg Frigyes is elérzékenyült!

default user icon
MME
A héten véget ér a Séfek séfe gasztroreality, így nem csoda, ha egyre nehezebb feladatokkal és egyre felfokozottabb érzelmekkel találkozhatunk estéről-estére. A legutóbbi versenynapon a pirosak csapata csappant meg, mégpedig az egyetlen női versenyzővel, Vikivel. Ami ezután jött, arra senki sem számított.

"Sajnos, elvesztettük Vikit. Ezzel abszolút nem számoltam a mai feladat során. Tényleg úgy működtünk, mint egy család, úgyhogy ez nagyon rosszul érint. Az összes Nap séfe címemet beáldoznám azért, hogy Viki holnap is velünk lehessen" - mondta, könnyeivel küszködve, a Séfek séfe hétfő esti adásában a pirosak egyik topséfje, Ákos, miután a zsűri döntésének értelmében csapattársának, Vikinek kellett elbúcsúznia a műsortól.

Az eredetileg cukrász végzettségű versenyző, ráadásul, hazai pályán teljesített a legrosszabbul: egy tortakészítési feladatba tört bele a bicskája.

Viki a műsor végi interjúban csapatfőnökéről, Vomberg Frigyesről azt mondta: "Egyszerűen imádom. Nála jobb embert nem ismerek." 

Vombergnek sem volt könnyű búcsút vennie az utolsó női versenyzőjétől, akiről úgy nyilatkozott: igazi amazonként küzdött végig, összefogta és hajtotta a csapat fiútagjait, akik szívesen hallgattak rá, sokkal nehezebb lesz nekik nélküle.

A Séfek séfe, a tv2 gasztrorealityje  ötödik hete van képernyőn, és a végéhez közeledik. Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András csapata is 6-6 fővel indult, de csak egy nyerheti meg a Séfek Séfe címet, a vele járó tízmillió forintos fődíjat, és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzést a világ egyik leghíresebb séf iskolájában. A finálé október 22-én 19:55-kor lesz látható.

Ajánjuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss