Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Séfek Séfe: Durva pillanatok jönnek, Wolf András elveszíti a fejét

default user icon
MME
Kedden egy újabb versenyző búcsúzott a magyar gasztro-reality világától. Zoli vesztét egy desszert okozta, így végleg szertefoszlott az álma, miszerint ő lehet a Séfek Séfe második szériájának győztese. A tegnapi műsorban betekintést nyerhettünk egy rövid előzetes keretein belül abba is, hogy mire számíthatnak a következő részben a nézők és a versenyzők. Durva lesz, az már biztos.

Az elmúlt epizódokban már tapasztalható volt, hogy egyre tüzesebb hangulat uralja a Séfek Séfe konyháját. Ez nem is csoda, hiszen, már a finálé hetében vagyunk. Ezért is fájhatott igazán Zolinak a búcsú, miután az ő desszertje bizonyult a leggyengébbnek, így neki kellett levennie kötényét, majd elhagynia a konyhát.

A szerda esti adás kifejezetten feszült és durva lesz. A műsor előzeteséből kiderült, hogy a versenyzők és a séfek indulatai a megszokottnál is magasabb szintre emelkednek. Bőven lesz kiabálás, káromkodás, Wolf András pedig annyira elveszíti a türelmét, hogy magából kikelve még egy szemetest is felrúg.

VOMBERG FRIGYES KIAKADT: EZ AZ EGÉSZ EGY TRÁGYA! 

IZZOTT A LEVEGŐ, RÖPKÖDTEK A BESZÓLÁSOK A SÉFEK SÉFE KONYHÁJÁBAN 

KRAUSZ GÁBOR ELÁRULTA, MIT SZOKOTT OTTHON TÓTH GABINAK FŐZNI 

KRAUSZ GÁBOR: A KONYHÁBAN AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss