Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva baleset a Séfek séfében: Krausz Gábor versenyőjéhez orvost kellett hívni

default user icon
MME
Krausz Gábor a Séfek séfe interjúszobájában elmondta: sajnos sejtette, hogy Roland kapkodásából egyszer még baj lesz.

A gesztrorealityk legnagyobb kihívása sokszor nem is a bonyolult ételreceptek és főési technikák elsajátítása, hanem az iszonyatos nyomás, ami alatt a versenyzőknek teljesíteniük kell. Ha nem elég összeszedettek, sokat hibáznak, ami van, hogy komoly sérülésekhez vezetehet.
 
Így történt ez tegnap is: a Séfek séfe legutóbbi adásában Krausz Gábor versenyzője, Roland ezúttal több feladatot is kapott, amit rosszul priorizált, így a végén, az idő szorításában, kapkodni kezdett, és zellerszeleteláés közben elreszelte a hüvelykujját. Jött is az elsősegély, azonnal, de Rolandnak lassú volt a tempó, amit az ápló diktált, mert attól fél, hogy az időveszteség miatt nem tud végezni a tányérjával, és kiesik a versenyből.

„Ez a legrosszabbkor jött, ki fogok esni. Amíg az ujjamat kezelik, addig kiestem az egészből, ott van a csapat ketten” – mondta Roland.

Krausz Gábor Gábor az interjúszobában elmondta: sajnos nem érte váratlanul Roli balesete.

"Beigazolódott az, amit sejtettem: Roland hajlamos arra, hogy kapkodjon, ha túl sok feladatot kap, ez pedig előbb-utóbb balesethez vezet" - nyilatkozta a séf.

Ezek is érdekelhetnek

Friss