Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Volt, amitől még Krausz Gábor is zavarba jött - brutálerős adással indít a Séfek séfe!

default user icon
MME
Pikáns megjegyzések, kivillanó hátsók, dagadó izmok, komikus jelmezek, és kész konyhakatasztrófák - nagyvonalakban ez várható a Séfek séfe első adásában. Ma kezdődik tv2 gasztrorealityje, Krausz Gáborra, Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással a zsűripultban, a műsorvezető Ördög Nóra.

A Séfek séfe 2022-ben is az ország legrátermettebb szakácsát keresi: a verseny, amibe amatőrök és profik is nevezhetnek, ma este startol a tv2-n. A Krausz-Vomberg-Wolf triumvirátus ismét összeült, hogy a versenyzők  tányérjait a legszigorúbb szakmai sztenderdek szerint megvizsgálja, és arról sarkos véleményt alkosson.

Ha azt gondolnánk, hogy a 4. évadban már semmi nem tudja meglepni a sokat tapasztalt három séf-veteránt, akkor ezt a véleményünket a lenti videó láttán garantáltan visszavonjuk. Krausz Gábor például  köpni-nyelni nem tudott, amikor egy versenyző pikáns megjegyzést tett, de látványosan elkerekedett a séfek szeme akkor is, amikor egy személyi edző úgy gondolta: itt  remek alkalom, hogy megvillantsa pompás bicepszeit.


Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András a ma reggeli Mokkában elmondták: számukra az egyik legfontosabb tulajdonság egy versenyzőben az alázatosság, és abban is egyetértettek, hogy a Séfek Séfe legnagyobb vonzereje az, hogy betekintést enged egy konyha életébe. Emellett a műsor újításáról, az aranykés-szabályról is mesélt a séfek, amivel egy különleges esély kap az általuk kiválasztott 1-1 versenyző az új szériában.

Séfek Séfe szeptember 5-től, minden hétköznap este 19:50-től a TV2-n!

Ezek is érdekelhetnek

Friss