Elkészítés:
1.) 1 tojásfehérjét egy csészébe, a többi hozzávalót pedig egy mély műanyag tálba tesszük, és konyhai robotgéppel alaposan összedolgozzuk.
2.) A tésztát kilisztezett nyújtódeszkára helyezzük, és kb. 2 cm vastagra nyújtjuk.
3.) Egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, a pogácsákat egy sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, és megkenjük felvert tojásfehérjével.
4.) Előmelegített sütőben 220 fokon (légkeverésnél 200 fokon) kb. 18 perc alatt készre sütjük a pogácsákat.
Vajjal, tejföllel vagy lekvárral tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre