Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Schobert Norbi: A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem egy férfi

default user icon
MME
Az ország fitneszguruja az egyik kereskedelmi csatornán arról beszélt, hogy az aputest nagyon ciki, és nem az igazi férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó. Természetesen azt is fontosnak tartotta megosztani, hogy ő most rendkívül elégedett saját testsúlyával.

Na, de nézzük, hogyan is szállt bele Schobert Norbi most a férfiakba, miután nem is olyan régen azt állította a nőkről, hogy a legtöbb esetben a ők tehetnek arról, ha házasságuk tönkremegy a szülés után. Most viszont mi következünk kedves férfitársaim:

„Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, és el is hiszik. Ilyen például, hogy egy férfi 100 kilónál kezdődik. Ez hülyeség, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.”

- mondta Schobert Norbert, majd így folytatta:

„Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt, nem is akartam leülni a strandon, mert milyen az, ha leül a Norbi egy koktéllal, lógó csöccsel. Ez undorító. Nagyon kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra, amire nagyon büszke vagyok”

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss