Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újabb hírek Schobert Norbiról: Réka részletesen leírta, mi történt, és hogy van most a férje

default user icon
MME
Rubint Réka ma hosszú posztban, részletesen számolt beférje, Schobert Norbi egészségi állapotáról, és azt is megírta, pontosan mi és hogyan történt augusztus 26-án kutyasétáltatás közben rosszul lett.

"Szeretném röviden összegezni, ami történt.

Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem.
Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát.
Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis: sztrók.
Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat.
Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban."

"A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhigításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandò károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van."

Réka ezek után megköszönte a Honvéd Kórház és OKITI dolgozóinak a magas színvonalú szakmai munkát, és arra figyelmezetetett, hogy bár a sztrókot valóban nagyon sokmindnen okozhatja, de a gyors regenerációban nagy szerepe van és lesz annak, hogy Norbi egész életében sportolt és erős a szervezete.

"Bízunk benne, hogy szép lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igénybevétele és betartása mellett, hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni❤️ Én Vele és mellette vagyok! Körülölelem a szeretet energiájával, ami az egyik legerősebb “gyógyszere” a léleknek!❤️Vigyázzatok magatokra, egymásra és a szeretteitekre!" - zárta sorait a Réka a Facebook és Instagram oldalán.

További cikkeink a témában:

Ezek is érdekelhetnek

Friss