Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kórházba került az egykor 300 kilós tini, akinek Schobert Norbi segített lefogyni

default user icon
MME
Rácz Gézának, az egykor közel 300 kilós tinédzsernek Schobert Norbi segített megszabadulni a testsúlya több, mint felétől, azaz 165 kilótól, ám most nem nemrégiben egy váratlan és életveszélyes rosszullét miatt kórházba került.

Rácz Géza, akit az ország legkövérebb tinijeként ismert meg a közvélemény, egy éve kezdett fogyókúrába Schobert Norbi segtségével. Géza, aki akkor 317 kiló volt, 2 év alatt 165 kilótól szabadult meg, ám egy súlyos ételallergia miatt egy ideje már stagnált a súlya. Annyira rosszul lett, hogy kórházba került.

 

"Jelenleg stagnál a fogyásom, mert bizonyos terméktől kijött az ellergiám, és életveszélyes állapotba kerültem. (...) Kijött a csalánkiütésem, mindenféle allergiás rakció keletkezett a testemen, és akkor derült ki, hogy a gombára allergiás vagyok, de nem kis mértékben, hanem nagy mértékben, nagyon allergiás vagyok. Azt éreztem, hogy égett a bőröm, meg kijöttek kiütések a bőrömön. Elsőnek azt hittem, hogy valamilyen szélütés, vagy valamiben fürödtem, vagy mosószer. Másnap viszketett, hólyagok jöttek ki, és elmentem orvoshoz. Ott derült ki, hogy a gombára vagyok allergiás" - mondta Géza a Tények Plusz kameráinak. A fiúnak betgsége miatt egy másik étrendet kellett követnie, ezért a fogyása megállt, de szerencsére nem is hízott.

Gézának lelkileg is nagyon neház volt az elmúlt időszak, ugyanis nem elég, hogy az allergiás rohama miatt kórházba került, másfél hónapra az arca is lebénult. Ezt ő azzal a rengeteg támadással hozza összefüggésbe, ami a közösségi médiában érték, hiszen ezekkel szembesülni nap mint nap, rettenetesen megviselik az embert. Azt gondolja, azért gyalázzák az interneten, mert Schobert Norbi mellett áll.

A teljes videót erre a linkre kattintva megnézheted a life.hu-n!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss