Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő is megszólalt a botrányos Schobert-ügyben - videó!

default user icon
MME
Az internet napok óta attól hangos, hogy Schobert Norbiék megelégelték „A nagy Norbiréka biznisz" nevű, Facebook-oldal rendszeres, gyűlöletől izzó támadásait, és úgy döntöttek: pert indítanak ismeretlen tettes ellen. Most Rácz Jenő mondta el a véleményét az arc és név nélküli netes támadásokról, amelyek barátját és annak családját érték.

"Aki ismer, az tudja, hogy egy-egy ilyen problémába sosem szoktam beleállni az interneten, nagyközönség előtt [...], de azért egy-két dolgot mégis hozzátennék ahhoz, ami Schobert Norbi barátommal történik, közel egy évtizede, hogy a gyűlöletpropaganda, ami a családja ellen volt, azt maximálisan elítélem. Azt gondolom, hogy ha valaki bántani akar valakit, az tegye meg szemtől szembe, vállalja föl az identitását, és ne kamuprofilokról irkáljon" - kezdte Facebook-üzenetét Rácz Jenő annak kapcsán, hogy Schobert Norbiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit. Bejelentették, hogy „A nagy Norbiréka biznisz" nevű Facebook-oldal ellen pert indítanak, ugyanis hosszú ideje gyalázzák ezen keresztül őt és a családját. 


"Én nem fogok senkit védeni, vagy azt mondani, hogy bárki rossz, hanem azt mondanám, hogy bármi is történjen, nem lehet gyalázni embereket. Én nem gondolom, hogy a Zalán, a Norbika, a Réka vagy bárki bántott volna valakit fizikálisan vagy lelkileg" – folytatja Rácz, aki arról is beszél, hogy ő mit érez, és hogyan kezeli azt, a mikor közszereplőként őt érik indokolatlan bántások, hozzátéve, hogy, ha olyan gyűlöletcunami zúdulna rá, mint Norbiékra, ő biztosan utánamenne annak, hogy ki áll a támadások mögött, és addig nem nyugodna, amíg meg nem találja az illetőt.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek