Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő! Másfél hónappal a sztrókja után ilyen formában van Schobert Norbi - videó!

default user icon
MME
Nem egészen 2 hónappal azután, hogy sztrókot kapott, és a házuk előtt összeesett, Schobert Norbert visszatért a sportszetthez és a fejmikrofonhoz, hogy ismét edzéseket tartson a feleségével, Rubint Rékával közös Alakreform táborukban.

"Igazi TÚLÉLŐ vagy!!! Fantasztikus RETRO edzést és hatalmas hangulatot csináltál ma is!!!" - írta ki Rubint Réka az Instagram oldalára ahhoz a fotósorozathoz, amit a vasárnap véget ért balatonfüredi Alakreform táborukban készített férjéről, a sztrókból nemrégiben felépült Schobert Norbiról.

 

Egy másik posztban egy pár másodperces mozgóképes ízelítőt is kaphatunk a tábori hangulatból: a fitneszguru nem csak vezényli, maga is csinálja az embertpróbáló gyakorlatokat, ugrál, instruál, láthatóan élvezi a helyzetet:

 

Norbi, úgy tűnik, kirobbanó formában van, annak ellenére, hogy még 2 hónap sem telt el a sztrókja óta. Bár azt ígérte lelassít, és figyelni fog arra, hogy kevesebb stressz legyen az életében, az intenzív mozgásról, és a fitnesz órákról nem tud - és, bevallása szerint, nem is akar - lemondani. Ahogy ő maga írta saját Insta-oldalán:

"Ma lementem és megtartottam a nyitóórát a 109. Alakreform táborban. Tudom öreg vagyok, tudom nem ebből élek, de mégis ez éltet! Mert 30 éve adni jó!❤️"


Ezek is érdekelhetnek

Friss