Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Savanyúkáposzta-leves egyszerűen

default user icon
MME
5/5
90 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A megtisztított húst puhára főzzük, majd kivesszük és félre tesszük, a levet leszűrjük egy másik edénybe. A felkockázott szalonnát és hagymát üvegesre sütjük a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát, majd meghintjük a paprikával és a liszttel.

2.

Kissé lepirítjuk, majd felöntjük a füstölt hús főzőlevével. Csomómentesre keverjük és felforraljuk.

3.

A leöblített káposztát felaprítjuk, majd a leveshez adjuk ezt is. Közepes lángon puhára főzzük, sóval, borssal és cukorral ízesítjük. vágjuk.

4.

A puhára főzött füstölt húst felkockázzuk, a kolbászt karikára vágjuk és hozzáadjuk a leveshez, és felforraljuk az egészet. Tejszínnel gazdagítjuk, és finomra vágott kaporral meghintve tálaljuk.

11 ISTENI SAVANYÚKÁPOSZTÁS FOGÁS - A SZÉKELYTŐL A RAKOTTIG >>> 

ÍGY SAVANYÍTS KÁPOSZTÁT EGYSZERŰEN - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss