Sárközi Ákos tombolt A Konyhafőnökben: Gordon Ramsay is rettegve főzne a magyar séf előtt

default user icon
MME
Úgy tűnik, Sárközi Ákost is ki lehet hozni a béketűréséből. A séf A Konyhafőnök legutóbbi adásában szinte minden versenyzőjét megríkatta, sorban dobta ki a félig kész vagy már találás előtt álló elemeket, sőt az egyik játékos pultjáról az összes tányért, üveget és alapanyagot a földre söpörte.

A Konyhafőnökhöz hasonló külföldi gasztroműsorok egyik legfélelmetesebb figurája Gordon Ramsay, aki a show amerikai, angol és ausztrál verzióiban is feltűnt már. Kegyetlenül őszinte véleménye és néha agresszív fellépése sokakat megfélemlített már az évek során, ám látva Sárközi Ákos "ámokfutását" a legutóbbi Konyhafőnökben, talán még a brit sztárséfnek is remegne a keze, ha a magyar szakember előtt kellene főznie. Sárközi ugyanis kíméletlen volt a saját versenyzőivel.

A múlt héten Rácz Jenő versenyzői csaptak össze, most pedig Sárközi Ákos szakácsjelöltjein volt a sor, akik bizony elsőre nem hozták azt a szintet, amit mentoruk megkövetelt tőlük. A séf a feladatok során asztalról asztalra járt és ha valami olyat látott, ami hibás volt, vagy nem lett tökéletes, akkor az ételt azonnal a kukába dobta. Messziről kiszúrta a nem megfelelően megmosott, koszos gombát, a vörösborral ízesített mártást, és szinte semmilyen hiba nem kerülte el a figyelmét. A kegyetlenségével képes volt még a rutinos versenyzőket is megríkatni.

A legnagyobb tombolást azonban Ben-Kane Dávid pultján végezte. A srác nem tudott rendet tartani az asztalon, Sárközi Ákos pedig segített neki letakarítani a felületet, méghozzá úgy, hogy minden tálat, deszkát, üveget egy mozdulattal a földre söpört.

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss