Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgarépás tej

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

A sárgarépát meghámozzuk, pár szeletet levágunk belőle a díszítéshez, a többit tormareszelőn lereszeljük. Kicsit állni hagyjuk. Az almát meghámozzuk, megmossuk, kettévágjuk, kivájjuk a magházát, húsát vékonyra szeleteljük, és a citromlével megcsepegtetjük. A répapépből burgonyanyomóval kipréseljük a levet. (Ha van gyümölcs centrifugánk, akkor a reszelés elmarad, és a centrifugával préseljük ki a répa levét. A sárgarépalevet, az almát, a tejet, a mézet turmixgépbe tesszük, összekeverjük. Sárgarépaszeletekkel díszítjük a poharak szélét, beletöltjük az italt, és kínáljuk.

Megjegyzés

1 adag: 294 kJ/70 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss