Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgarépás-sajtos csusza

MME MME
1
45 perc
rafinált
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A juhsajtot szétmorzsoljuk. A répákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és leturmixoljuk.

A pürét serpenyőben állandóan kevergetve addig főzzük, míg a levét elfővi. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tojást, a juhsajtot, a snidlinget, az ételízesítőt és csipetnyi borsot.

A tészta felét kivajazott tálba tesszük, erre kenjük a répás pürét, majd a tészta másik felét is rárakjuk. Össze is lehet keverni az egész masszát, de akkor nem különülnek el a színek.

A tetejét reszelt sajttal meghintve, forró sütőben pirosra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss