Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgarépás sajtkrém pirított dióval

15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A diót ledarálom, zsiradék nélküli serpenyőben enyhén megpirítom. A sárgarépákat tisztítást követően aprólyukú reszelőn finomra reszelem, tálba szórom.

A sajtkrémet a juhsajttal, az őrölt, pirított dióval és a többi összetevővel keverőpohárba töltöm, botmixerrel krémesre keverem. A fűszeres sajtkrémbe forgatom a reszelt sárgarépát, alaposan elkeverem, ha szükséges, kevés sóval, borssal tovább fűszerezem. Tálalás előtt legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezem.

Friss kenyérrel, péksüteménnyel is nagyszerű, de natúr sültek, grillezett vagy tepsiben sült zöldségek, héjában sült burgonya mellé is remek.

Megjegyzés



További fotók, receptek és érdekességek Habliliom blogjában!
- Habliliom

Ezek is érdekelhetnek

Friss