Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgaborsókrémleves sült virslikarikákkal

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felesborsót beáztatjuk előző este. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 1 tk olajon üvegesedésig pároljuk. Rátesszük a lecsöpögtetett sárgaborsót, a babérlevelet, és felöntjük az alaplével. (Esetleg húsalaplével vagy füstölt hús alaplével.) Puhára főzzük. Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük.
  2. Amikor puhára főtt a borsó hozzáöntjük a tejszínt, és botmixerrel pürésítjük. A virslit felkarikázzuk, és 1 tk olajon megpirítjuk egy serpenyőben. A levest a virslivel, és felaprított snidlinggel tálaljuk.

PULYKAMELL SÖRBUNDÁBAN TÖKFŐZELÉKKEL >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss