Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

sárgaborsó leves

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk, majd kis hőfokon elkezdjük főzni.
  2. Mikor már a borsószemek puhák, hozzáadjuk a húsleves kockát és elkészítjük a rántást. A tejfölt a liszttel és a reszelt fokhagyma gerezddel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez, majd összeforraljuk. A levest pirított szalámival és olívás kiflivel tálaljuk.

SÁRGABORSÓ-KRÉMLEVES PIRÍTOTT KENYÉRKOCKÁVAL>>> 

EGYSZERŰ ZÖLDSÉGES SÁRGABORSÓLEVES>>> 

SÁRGABORSÓS SAJTOS TEKERCSEK>>> 

 

Megjegyzés

Pikk-pakk kész. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek