Krémesre keverjük a puha vajat , a cukrot, egy csipet sót és a tojást. Összeforgatjuk a mandulát és a lisztet, majd a tojásos masszába keverjük.
A tésztát habzsákba töltjük, 3 cm-es, lapos halmokat nyomunk a kivajazott, sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokon 10 percig sütjük. A süteményeket rácsra helyezzük, és hagyjuk őket kihűlni.
Pépesítjük a feldarabolt sárgabarackot, a marcipánmasszát, a lekvárt és 2 evőkanál vizet. A kekszek felét bevonjuk a sárgabarackos masszával, majd befedjük 1-1 krém nélküli keksszel. A kekszeket néhány óráig száradni hagyjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre