Az előnyújtott leveles tésztát kitekerjük, majd a papírral együtt a tepsibe helyezzük úgy, hogy pereme is legyen. Ezután hűtőbe tesszük, míg elkészítjük a tölteléket.
A sárgabarackot megmossuk, majd félbevágjuk, és eltávolítjuk a magját. A porcukorhoz hozzáadjuk a mascarponét, a tejfölt, a vaníliás cukrot, a citromlevet, és robotgéppel keverjük simára. (ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá) Ezután hozzáadjuk a tojássárgákat, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a pudingport (v. keményítőt) és szintén keverjük simára.
A tésztát kivesszük a hűtőből, egyenletesen rákanalazzuk a simára kevert tölteléket, majd ízlés szerint kirakjuk a félbevágott sárgabarackkal. Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten 45-50 perc alatt szép aranybarnára sütjük. (Én légkeverésnél 170 fokon, 45 percig sütöttem.) A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni.