Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sárgabarackos -mindenmentes tiramisu

24 szavazat
20 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgabarackos hamis tiramisu elkészítéséhez a megmosott, kimagozott, kettévágott sárgabarackokat egy lábasba tesszük, hozzáadjuk az édesítőszert, az útifűmaghéjat, a sót és pár csepp citromlevet. Sűrűre főzzük, és hagyjuk kihűlni.
  2. A növényi joghurtot és a növényi mascarpónét keverjük össze egy botmixter segítségével. Ízesítsük az édesítőszerrel, a sóval és pár csepp vaníliával.
  3. Egy üvegedénybe tegyünk egy réteg gluténmentes pászkát, erre kanalazzuk rá a  joghurtos krém felét, majd fedjük le pászkadarabokkal. Öntsük rá a sűrű sárgabarackot, mehet rá a pászka és a joghurtos krém maradéka. Sárgabarack darabokkal díszítjük.
  4. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss