Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét pici sóval és egy kevés cukorral kemény habbá verem. A sárgájákat a többi cukorral és a puha margarinnal szintén jó habosra keverem. Hozzáadom a tejfölt, és tovább keverem, végül beleszórom a liszttel elkevert sütőport és a fahéjat.
Egy közepes méretű tepsit (32 x 35 cm-es) kibélelek sütőpapírral, és ebbe kanalazom a tésztát, elsimítom.
A sárgabarackot kimagozom, elfelezem, és szépen sorban a tésztára helyezem. A köztes részbe darabos házi meggylekvárt pottyantok.
A sütőt előmelegítem 160 fokra, és kb. 50 percig sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre