Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokipudingos palacsinta chia maggal

45 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók
  • A tészához:
  • 3 db tojás
  • 15 dkg cukor
  • 50 dkg liszt
  • szénsavas ásványvíz
  • A töltelékhez:
  • 1 csomag csokoládés pudingpor (főzés nélküli)
  • 4 dl tej
  • 2 ek chiamag
  • sárgabarack lekvár

Elkészítés

  1. A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk, és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsintatészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg. Bevonatos serpenyőben egyenként kisütjük.
  2. Elkészítjük a chiás csokoládékrémet. A pudingport egy tálba helyezzük, majd felöntjük a tejjel, és habverő segítségével felverjük. Ezután hozzáadjuk a chiamagot és óvatosan összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük, míg a chiamagok a pudingban megpuhulnak. A kihűlt palacsintákat sárgabaracklekvárral vagy a chiás csokoládékrémmel töltjük meg.

DIÓS-LEKVÁROS PALACSINTATORTA CSOKOLÁDÉÖNTETTEL >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss