A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a porcukrot, a kakaóport, az őrölt fahéjat, a sütőport, a tejfölt és a tojást. Jól összedolgozzuk, gyúrjuk. A tészta cipót folpackba csomagoljuk és betesszük a hűtőbe pihenni, amíg a tölteléket elkészítjük.
A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá felverjük, közben apránként hozzáadjuk a porcukrot. Utána pedig a sütőporral elkevert kókuszreszeléket óvatosan belekeverjük.
A tészta cipót két egyforma részre osztjuk. Lisztezett, sík felületen mindegyiket külön-külön tepsi nagyságúra kinyújtjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük az egyik kinyújtott tészta lapot, majd egyenletesen rákenjük a kókuszos tölteléket. Erre pedig ráhelyezzük a másik kinyújtott tészta lapot, amit villával egy kicsit megszurkálunk. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-35 percig sütjük.
Közben elkészítjük a mázat: a tojássárgákat a porcukorral fehéredésig kikeverjük, majd hozzáadjuk a rumaromát. A megsült, de még forró sütemény tetejére egyenletesen rákenjük a mázt. (Mire a tészta kihűl, addigra a máz is rászárad).
Hűtőbe tároljuk. Tálalás előtt tetszés szerinti kockákra felvágjuk.