Elkészítés: A marhalábszárat a bográcsban megpárolt hagymára tesszük, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, borsot, fokhagymát, összepirítjuk, vizzel felengedjük, hogy ellepje. Ha félig puha, sózzuk, és hozzáadjuk a pirospaprikát. Arra folymatosan figyeljünk, ha elfőtt róla a lé, pótolni kell. Amikor már majdnem puha, beletesszük a tököt, a babérlevelet, és puhára fözzük. Behabarjuk a liszttel csomómentesre kevert tejföllel, beleszórjük az apróra vágott kaprot, ízlés szerint ecetezzük, és pici cukrot teszünk bele, hogy az ecet ízét szelidítsük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre