Előkészítés: A salátákat megtisztítjuk, leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk és összetépkedjük. Megmossuk, összedaraboljuk a paprikát, a paradicsomot is.
Elkészítés: A magokat szárazon megpirítjuk egy serpenyőben. Óvatosan összeforgatjuk a salátákkal, zöldségekkel, és tányérra tesszük. Meglocsoljuk a tökmagolajjal és citromlével, majd rátesszük az olívabogyókat. A sonkaszeleteket vékony darabokra vágjuk, rátesszük a salátára, de fel is csavarhatjuk grissinire is (sós tésztarúdra).
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 422 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!