Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Saláta sajtok kapros öntettel

MME MME
4/5
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A sajtokat apró kockákra vágjuk. A retket megmossuk, és gyufaszálnyi csíkokra metéljük. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Az ecetes uborkát tormareszelőn lereszeljük.

Elkészítés: A túrót burgonyanyomón áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a kaprot, a citromlét, a reszelt ecetes uborkát, egy csipet őrölt borsot, és jól összekeverjük. A kapros öntetbe beleforgatjuk a sajtokat és a retket, majd lefedve 2-3 óra hosszára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Friss kenyérrel kínáljuk.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 1270 kJ/302 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek