Előkészítés: A sajtokat apró kockákra vágjuk. A retket megmossuk, és gyufaszálnyi csíkokra metéljük. A kaprot megmossuk, felaprítjuk. Az ecetes uborkát tormareszelőn lereszeljük.
Elkészítés: A túrót burgonyanyomón áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a kaprot, a citromlét, a reszelt ecetes uborkát, egy csipet őrölt borsot, és jól összekeverjük. A kapros öntetbe beleforgatjuk a sajtokat és a retket, majd lefedve 2-3 óra hosszára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Friss kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 1270 kJ/302 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre