Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Saláta gyümölcsökkel, gombával és balzsamecettel

MME MME
5/5
30 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: Az uborkát, a paprikát, a szárzellert, a paradicsomot, a káposztalevelet, az almát, a körtét, a narancsot megmossuk, értelemszerűen megtisztítjuk és felszeleteljük.

Elkészítés: A szeletelt zöldségeket-gyümölcsöket lazán összekeverjük, beletesszük az olívabogyót és szőlőszemeket is. Tányérra tesszük. A póréhagymát megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. A gombákat megtisztítjuk, felszeleteljük. Az olívaolajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a pórét, rátesszük a gombát. Pár percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a salátára halmozzuk a levével együtt. Meglocsoljuk a balzsamecettel, és tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 292 kcal

Megjegyzés

Fotó: Komáromi Zoltán

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss