hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal töltött kiflik

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A tésztát egy liszttel megszórt deszkán nyújtsuk ki, majd egy derelyevágóval szeleteljük fel kb.12 darab háromszög alakú szeletre.
A tésztaháromszögek rövidebbik oldalára tegyünk egy darabka sajtot, egy szelet sonkát és egy kis spenótot, majd tekerjük fel.
Az így elkészített kifliket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, kenjük meg a felvert tojással, majd szórjuk meg sóval, szezámmaggal vagy köménymaggal. A kifliket 200 °C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 15 percig.

Megjegyzés

Camembert helyett más, puhább jellegű sajtot, esetleg sajtkrémet is használhatunk. A lényeg, hogy erőteljes ízű legyen!


- MME

Ezek is érdekelhetnek