Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal töltött burgonyahajók

45 perc
egyszerű
olcsó
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A burgonyákat átdörzsöljük folyó víz alatt. Mindet forró, sós vízbe tesszük, és héjában félpuhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni, hosszában félbevágjuk, majd kikanalazzuk a belsejét. Apróra vágjuk a kimagozott paprikát, felkarikázzuk a hagymát. Felkockázzuk a szalonnát, üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a hagymát és a paprikát, majd megpirítjuk.

2.

Összekeverjük a krémsajtot a fetával és a pirított zöldségekkel. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd sózzuk és borsozzuk. Megtöltjük a burgonyákat a zöldséges krémmel, majd tűzálló tálba tesszük. Meglocsoljuk az olajjal, és 200 fokos sütőben 10 percig sütjük.

6 ISTENI TÖLTÖTT ZÖLDSÉG RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

POFONEGYSZERŰ ŐSZI FINOMSÁG: HÉJÁBAN SÜLT TÖLTÖTT KRUMPLI 4-FÉLEKÉPPEN >>> 

7+2 SZUPER KRUMPLIS KÖRET, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss