A burgonyákat főzzük meg sós vízben, amelybe tegyük bele a köménymagot és a babérlevelet. Minden egyes burgonya tetejét nyessük le, majd kicsit ütögessük meg, hogy a krumpliszemek kicsit szétnyíljanak.
A paradicsomokat, a szalámit és a mozzarellát vágjuk kockára. Az olívabogyókat karikázzuk fel és adjuk a paradicsomhoz. Az oregánót mossuk meg, pár szálat tegyünk félre, a többit vágjuk apróra. Mindezt keverjünk össze 2 evőkanálnyi olívaolajjal és a fűszerekkel.
A burgonyákat tegyük egy tepsire, osszuk el rajtuk a sajtos keveréket, majd 200 °C-on süssük 10-15 percig. Tálaláskor szórjuk meg oregánóval.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre