Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal és tejföllel rétegezett rántott hús

75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felszeletelt sertéshúst klopfoljuk ki, majd panírozzuk úgy, hogy kétszer forgatjuk a zsemlemorzsában, ezáltal jó vastag bundát kapjunk. Ezt követően süssük ki bő olajban.

Kapcsoljuk be a sütőt, melegítsük elő 10 percet. Közben a rántott húsból tegyük egy sort tepsibe, kenjük meg tejföllel és reszelünk rá sajtot, majd ismét tegyünk 1 sor húst, kenjük meg tejföllel és reszeljünk rá sajtot. 30 percre tegyük be a sütőbe.

Megjegyzés

Köretként ajánlom hozzá a burgonyapürét, de bármi más is passzol hozzá.
- belme1

Ezek is érdekelhetnek

Friss