Sajttal és sonkával göngyölt hús

MME MME
2 3/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst alaposan megmossuk, szárazra töröljük, majd felszeleteljük. Klopfolás után megsózzuk, megborsozzuk. A sonkaszeletet ráfektetjük a húsra, egy szelet sajtot teszünk rá, felgöngyöljük, és fogpiszkálóval rögzítjük. 
  2. A tekercseket kiolajozott jénaiba fektetjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük.
  3. Amikor a hús kb. fél óra alatt már hófehérre sült, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal, visszatesszük, és addig sütjük, amíg a sajt megolvad rajta.

11 SAJTOS CSIRKEMELL RECEPT, AMIT AZONNAL EL AKARSZ KÉSZÍTENI >>> 

TÖLTVE, TEKERVE, RÁNTVA: A 9 LEGJOBB GÖNGYÖLT CSIRKEMELL RECEPT >>> 

Megjegyzés

Bármilyen salátával fogyasztható! Isteni finom és laktató. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss