Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajttal bélelt vagdalt hús szalonnakabátban

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az olajat felhevítjük, üvegesre dinszteljük rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd hagyjuk kihűlni.

A darált húst alaposan összedolgozzuk a dinsztelt vöröshagymával, a tejben vagy vízben áztatott, jól kinyomkodott zsemlével, a tojással és a zúzott fokhagymával. Sóval, borssal, köménnyel és pirospaprikával fűszerezzük, jól eldolgozzuk.

A sajtot 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A fűszeres masszából tojásnyi gombócokat gömbölyítünk, mindegyik közepébe 1-1 sajtkockát nyomunk.

A fasírtlabdákat egyenként szalonnaszeletekbe csomagoljuk, majd a muffinsütő kiolajozott üregeibe igazítjuk.

A fasírtgolyócskákat 200 fokon előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss