Az előnyújtott leveles tésztát szobahőmérsékleten felengedjük, majd 12 egyenlő csíkra vágjuk, és szorosan, úgy, hogy a tészta fedje egymást, rátekerjük a henger alakú sütőformákra, majd egymástól kicsit távolabb ráhelyezzük egy sütőpapírral borított tepsire.
180 fokra előmelegített forró sütőbe tesszük, majd pirosra sütjük. A sütőből kivéve pár percig hűlni hagyjuk, majd óvatosan leszedjük a formáról, és kihűtjük.
A tejet egy serpenyőbe öntjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, a mascarponét, 5 dkg reszelt sajtot, ízlés szerint sózzuk, és megszórjuk őrölt borssal. Robotgéppel simára keverjük, majd szép lassan, állandó keverés mellett sűrűre főzzük.
Amikor a massza már elég sűrű, levesszük a tűzről, és kihűtjük teljesen. A kihűlt masszához hozzáadjuk a vajat és 5 dkg reszelt sajtot, majd robotgéppel alaposan összekeverjük.
A sajtos masszát egy habzsákba kanalazzuk, majd betöltjük a teljesen kihűlt tésztarolókat. Ezután mindkét végét a maradék reszelt sajtba mártjuk.