Elkészítés: 1. A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk, felkarikázzuk.
2. A majonézt ízlés szerint összekeverjük csipet sóval, porcukorral, citromlével, kevés mustárral és őrölt fehér borssal.
3. Ezután hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a karikára vágott pórét és a tejfölt. Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.
4. A sajtos zöldséges dobverőket bő forró olajban kisütjük, és papíron lecsepegtetjük.
5. A fejessalátát megmossuk, lecsöpögtetjük, tálba tesszük. Meglocsoljuk kevés olívaolajjal és citromlével.
6. Tálalásnál mindkét salátából kínálunk a kisült dobverők mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre