Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos zöldséges dobverők majonézes burgonyasalátával és friss fejes salátával

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk, felkarikázzuk.

2. A majonézt ízlés szerint összekeverjük csipet sóval, porcukorral, citromlével, kevés mustárral és őrölt fehér borssal.

3. Ezután hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a karikára vágott pórét és a tejfölt. Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.

4. A sajtos zöldséges dobverőket bő forró olajban kisütjük, és papíron lecsepegtetjük.

5. A fejessalátát megmossuk, lecsöpögtetjük, tálba tesszük. Meglocsoljuk kevés olívaolajjal és citromlével.

6. Tálalásnál mindkét salátából kínálunk a kisült dobverők mellé.

Ezek is érdekelhetnek

Friss