Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-zöldfűszeres holdak

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A leveles tésztát felengedjük. Közben mindkét sajtot apró kockákra vágjuk. A fenyőmagot és a diót durvára vágjuk, és serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk. A fűszernövényeket megmossuk, és finomra aprítjuk. Összekeverjük a dióval, a fenyőmaggal és a sajtokkal, megborsozzuk.

A tésztát kevés liszten vékonyra nyújtjuk, és 12 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. Mindegyik közepére 1 evőkanálnyi sajtos keveréket halmozunk. A tészta széleit kissé megnedvesítjük, összehajtjuk, a széleit villával jól lenyomkodjuk. Az olajat felforrósítjuk. A tésztaholdakat adagonként 4-5 perc alatt aranybarnára sütjük benne. Konyhai törlőkendőn lecsepegtetjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss